شنبه ۹ دی ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: خامه، تخم‌مرغ و بیکینگ پودر از مواد اصلی کرانچی یونانی هستند.

مواد لازم:

کره یا مارگارین: یک‌دوم پیمانه (100 گرم)

شکر: یک‌دوم پیمانه (80 گرم)

زردة تخم‌مرغ: 3 عدد

خامه: یک‌چهارم پیمانه (50 گرم)

آرد ساده: دو و یک‌چهارم پیمانه (337 گرم)

بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری

نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

کنجد: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

* کره و شکر را با هم‌زن بزنید تا به شکل کرم درآیند.

* 2 عدد زردة تخم‌مرغ، خامه، آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را اضافه کنید.

* آن‌ها را خوب هم زده تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.

* برای شکل‌دادن خمیر، توپ کوچکی از آن برداشته، رول کنید. سپس به بلندی 18 سانتی‌متر از وسط آن گرفته، بپیچانید.

* سپس داخل سینی فر که قبلاً چرب کرده‌اید قرار دهید.

* یک عدد زردة تخم‌مرغ باقی مانده را با قاشق مخلوط کرده، با قلم‌مو روی شیرینی کشیده، روی آن کنجد بپاشید.

* سپس در فر با حرارت 350 درجة فارنهایت(175 درجة سانتی‌گراد) به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

کرانچی یونانی

http://hashpazi.ir

کد خبر 196024
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز