مواد لازم:
کره یا مارگارین: یکدوم پیمانه (100 گرم)
شکر: یکدوم پیمانه (80 گرم)
زردة تخممرغ: 3 عدد
خامه: یکچهارم پیمانه (50 گرم)
آرد ساده: دو و یکچهارم پیمانه (337 گرم)
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
کنجد: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* کره و شکر را با همزن بزنید تا به شکل کرم درآیند.
* 2 عدد زردة تخممرغ، خامه، آرد، بیکینگپودر و نمک را اضافه کنید.
* آنها را خوب هم زده تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.
* برای شکلدادن خمیر، توپ کوچکی از آن برداشته، رول کنید. سپس به بلندی 18 سانتیمتر از وسط آن گرفته، بپیچانید.
* سپس داخل سینی فر که قبلاً چرب کردهاید قرار دهید.
* یک عدد زردة تخممرغ باقی مانده را با قاشق مخلوط کرده، با قلممو روی شیرینی کشیده، روی آن کنجد بپاشید.
* سپس در فر با حرارت 350 درجة فارنهایت(175 درجة سانتیگراد) به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
http://hashpazi.ir